Gazeteciliğe 2005 yılında, Line Tv’de program yapımcısı ve haber spikeri olarak başladı. 2010-2018 yılları arasında CNN Türk Haber merkezinde muhabir olarak, Türkiye ve dünyadan toplumsal olayları takip etti. Haber dosyaları ve belgeseller hazırladı. Sahadaki deneyimini stüdyoya taşıdı ve CNN Türk Ana Haber kuşağını sundu. İnsanlık Hali programının editörlüğünü ve sunuculuğunu üstlendi.
GAIN Platformunda “Duygu Demirdağ ile Canlı” yı hazırlayıp, sundu. Yas Evi belgeselinin yapımcılığını üstlendi.
İlk bağımsız belgeseli “KALANLARIN HİKAYESİ” ile deprem bölgesinde bir yıl sonra yaşananları, kadın kahramanların tanıklığıyla anlattı. Belgesel çekim sürecinden itibaren bir sivil destek hareketi de başlattı. Bölgede 2000’den fazla insana uzun süreli yardımlar ulaştırıldı.
TEDx Women seçkisinde, toplumda ve ekrandaki “kadın kahraman” algısı üzerine konuştu.
İKSV ile birlikte “Yaratıcı Alanda Eşitlik” Podcast serisini hazırladı. Yaratıcı sektörün farklı alanlarında yürütülen toplumsal cinsiyet meselesi etrafındaki tartışmaları, alandan konuklarla gündeme getirdi.
Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu ile siyasette ve kamuda kadın varlığı üzerine “O KADIN” belgeselini hazırladı.
Doğruluk Payı girişimiyle beraber hazırladığı “Doğrusunu İstersen” programının yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendi. DW Türkçe ekibinde haber dosyaları hazırladı.
Özel sektör ve sivil toplum dünyası için iletişim, dijital yayıncılık üzerine eğitimler verdi.
Şirketler ve liderler üzerine biyografi kitapları yazdı ve otobiyografi kitaplarına danışmanlık yaptı.
Duygu Demirdağ, YouTube kanalı ve sosyal medya platformlarında yayın yapmaya devam ediyor. Dijital projeler için iş birliklerini sürdürüyor.
Kadınların, gençlerin güçlenmesi, toplumda eşit temsili üzerine konuşuyor. Yayıncılığın değişen dinamikleri üzerine hazırladığı eğlenceli sunumu “Genç Duygu’nun Acıları” ile izleyicilere medya dünyasına dair içeriden bir bakış sunuyor ve kendi yayın ağlarını oluşturmak isteyen özel sektöre pratik bir rehber hazırlıyor.
Uludağ Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. İngiltere, Middlesex University’de “Medya ve İletişim Yönetimi” alanında yüksek lisans yaptı. İspanya, Universidad de Salamanca’da “İspanyol ve Latin Amerika Sineması” ve “Avrupa Birliği Ekonomi ve Politikası” alanlarında eğitim aldı.
İngilizce ve İspanyolca biliyor.
İş Hayatında ‘’Son Dakika’’ Yönetimi
Markaların Medyaları: Kendi Haber Merkezinden Bildirenler
Anlatıcının Yolu: Bir Hikaye Anlatıcısı Olmak
Gerçek, Lazım Olur: Hakikat Sonrası Çağda Gerçeği Aramak
Duygu’nun Geleceği: Yeni’yi Anlamaya Çalışırken İnsanlık Hallerinin Değişimi Nasıl Olacak?
Geleceğin Haber Merkezi: Alt Komşunuz Yeni Muhabirimiz Olabilir mi?
Filtresiz Sosyal Medya Çağında Dengeyi Bulmak
Kasın Sözü: Anlatmaya Değer Hikayeler
Birlikte Başarmak: İş Hayatında Kaybolan Bağları Yeniden Keşfetmek
Dayanışmanın Gücü: Bir Reels, 12 Milyon İnsanı Birbirine Nasıl Bağlar?
Çoğaltmaya Değer Hikayeler: Toplumsal Cinsiyet Eşitliği
Yeni Nesil Liderlik: Kendi Hikayesini Yaratanlar
Gönüllülük ve Filantropi
Bize +90 530 236 42 99 numaralı telefondan ulaşabilir veya [email protected] mail adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.















